U ovoj godini, kad Hrvatska predsjeda Vijećem Europske unije, Croatia Airlines s iznimnim zadovoljstvom želi poduprijeti Rijeku koja postaje središtem europske kulture.

Croatia Airlines, nacionalni avioprijevoznik, 2019. godine s ponosom je obilježio 30. obljetnicu osnutka. U protekla tri desetljeća, pružajući uslugu prijevoza putnika i robe u redovitom i charter prometu, Croatia Airlines izrastao je u europskog avioprijevoznika prepoznatljivog po sigurnosti letenja, profesionalnom osoblju i kvaliteti usluge.

Od prvog leta do kraja 2019. g. kompanija je obavila više od 603.000 letova i prevezla 40 milijuna putnika. Pritom je tvrtka postala članicom najvažnijih zrakoplovnih udruženja – IATA-e i Star Alliancea.

Croatia Airlines nudi vam brojne mogućnosti putovanja. Na liniji Rijeka – München aviokompanija leti od 14. travnja do 18. listopada, utorkom četvrtkom i nedjeljom.

Aktualni zimski red letenja kompanija je prilagodila potrebama svojih putnika. Novost je da Croatia Airlines i tijekom zime leti na linijama Zagreb – Dublin i Zagreb – Barcelona. Iz Dubrovnika u Frankfurt možete poletjeti tijekom cijele godine, a iz Splita također u Frankfurt, München ili Rim.

Croatia Airlines daje važan doprinos razvoju hrvatskog turizma jer zrakoplovima Croatia Airlinesa u Hrvatsku dolazi gotovo trećina avioturista na godišnjoj razini.

Domaća aviokompanija kontinuirano provodi različite sponzorsko-donacijske aktivnosti na području kulture, znanosti, sporta itd. U svojem poslovanju vodi se načelima društvene odgovornosti pa tako i kod izbora projekata ili događaja u kojima će sudjelovati.

U ovoj godini, kad Hrvatska predsjeda Vijećem Europske unije, Croatia Airlines s iznimnim zadovoljstvom želi poduprijeti Rijeku koja postaje središtem europske kulture. Naime, u sklopu projekta Europske prijestolnice kulture, Rijeka priređuje niz vrlo kvalitetnih kulturno-umjetničkih i ostalih događanja, u čijem stvaranju sudjeluje niz kulturnih ustanova i organizacija iz Hrvatske i u kojima vrijedi sudjelovati.

Foto: Š.Lugarov i D. Fabijanić