Ponosni smo što možemo biti dio ove različite, kulturne manifestacije u Rijeci koja će sigurno ostaviti neizbrisiv trag.

Studentski centar Rijeka među najstarijim je sastavnicama Sveučilišta u Rijeci koja ove godine slavi jubilarnih 60 godina neprekidnog postojanja. Od svog osnutka odgovaramo na potrebe studenata/ica i unaprjeđenje studentskog standarda kroz četiri osnovne djelatnosti: prehrana, smještaj, privremeno ili povremeno zapošljavanje te aktivnosti slobodnog vremena. Kroz naš rad kontinuirano radimo na razvijanju novih usluga kao i unaprjeđenju postojećih te smo u koraku uz suvremene trendove.

Naši profesionalni i entuzijastični djelatnici/ce će vas dočekati osmjehom na svakom koraku kroz naše brojne restorane, caffe barove, buffette i bistroe  te vam zaželjeti ugodan dan, a za sva dodatna pitanja na raspolaganju su Vam naši djelatnici/ce u studentskim naseljima i zgradi Uprave. Osim brige o studentskom standardu naš kreativni catering tim već godinama svojom gastronomskom ponudom oduševljava nepca djelatnika/ica Sveučilišta u Rijeci i njihovih gostiju.

Ako se nađete na studentskom Kampusu obavezno svratite do našeg Student shopa ili nam se pridružite u brojnim aktivnostima slobodnog vremena. Svima vama koji ćete posjetiti Rijeku tijekom ljetnih mjeseci te tražite idealan smještaj nudimo najpovoljnije cijene u našem hostelu „Ivan Goran Kovačića“, a kada ogladnite dođite u naš najpoznatiji restoran Indeks u centru grada.

Pozivamo Vas da nas pratite na našim društvenim mrežama gdje možete saznati više informacija.