Međunarodna zračna luka Zagreb utire put prema naprijed novim idejama i pristupom koji počiva na inovativnim rješenjima i učinkovitim inicijativama.

Zračna luka Franjo Tuđman smještena u neposrednoj blizini hrvatske metropole svoja je vrata za putnike i promet otvorila u proljeće 2017. godine. Jedan od najsuvremenijih i najnovijih terminala u Europi, a od otvorenja bilježi rekorde u prometu putnika i tereta, a ne izostaju ni pozitivni rezultati istraživanja zadovoljstva putnika te nagrade struke. Ugledna svjetska organizacija Airports Council International (ACI) 2017. je godine Zračnoj luci Franjo Tuđman dodijelila titulu „Most Improved Airport in Europe“, a prema istom provedenom istraživanju u 2018. godini, Zračna luka Franjo Tuđman proglašena je najboljom zračnom lukom u grupi europskih zračnih luka veličine od 2 do 5 milijuna putnika (Best in Class) u čak 10 kategorija.

Međunarodna zračna luka Zagreb od početka svog poslovanja promiče vrijednosti kako što su tolerancija, multikulturalnost te različitost koje su upravo kao temeljne vrijednosti europske kulture duboko utkane u projekt Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture koji pak ima snažnu europsku dimenziju jer neposredno povezuje Hrvatsku s ostalim članicama Europske unije te svijetom. U Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb tolerancija i različitost vrijednosti su koje se očituju i u temeljnim vrijednostima koje kompanija njeguje. Timski rad i profesionalnost, zadovoljstvo korisnika i poštovanje te inovativnost i dinamičnost čine temeljne stupove integritetnog i plodonosnog rada.

U Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb djeluje se timski te zajedno stremi ostvarenju ciljeva, oslanjajući se na kolege i suradnike s kojima se njeguje odnos razumijevanja i savjetovanja. Kompanija postavlja i postiže visoke standarde u radu, neprestano održavajući kvalitetu i produktivnost u ispunjavanju zadanih ciljeva. Uz to, u kompaniji vjeruju kako se povjerenje gradi kroz poštovanje svih dionika i predanosti primjene odrednica korporativne kulture u svakodnevnom radu. Njegujući kvalitetne odnose s klijentima i poslovnim partnerima, kompanija stavlja njihove potrebe i zadovoljstvo visoko na listu poslovnih prioriteta.