Tower Center Rijeka otvoren je u studenom 2006. godine.

Raspolaže s više od 125.000 kvadratnih metara površine na kojoj se nalazi više od 120 trgovina i 9 megastorea. Trgovačka galerija prostire se na pet katova elegantnog i funkcionalnog prostora u kojem nudi izvanredan izbor odjeće, obuće i modnih dodataka poznatih svjetskih marki, sportske opreme, bogatu ponudu bijele tehnike, ljekarnu i mjenjačnicu.

Osim toga, Tower Center Rijeka je ugodno mjesto za zabavu. Unutar centra nalaze se brojni ugostiteljski sadržaji, multiplex kino i drugi prostori za razonodu u slobodno vrijeme, a van same trgovačke površine, ali u sklopu Centra, nalaze se igraonica, bowling i restoran na površini većoj od 2.000 m2.

Tower Center Rijeka nalazi se na Pećinama, ugodnoj rezidencijalnoj četvrti, svega kilometar udaljenoj od centra grada. Do Centra se može stići osobnim automobilom i gradskom autobusnom linijom broj 1 (smjer Pećine), a nalazi se i na ruti turističkog autobusa. Shopping centar raspolaže s više od 2.000 besplatnih, natkrivenih parkirnih mjesta. Preko izlaza Rijeka-Istok, Tower Center Rijeka izvrsno je povezan autocestom s okolicom i širom regijom.