Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
Brickzine, Brickzine vijesti, Vijesti

Prijavi se: Likovna radionica “Cigleni poster”

Znaš one loše postere u časopisima? Znaš i prazne zidove svoje sobe? Gotovo je s time, sada ćeš znati izraditi svoj vlastiti poster. 🙂

Ususret predstavljanju novog broja (tiskanog) Brickzinea (četvrtak 20.12. točno u podne!) dizajnerica Nina i ilustrator Dragan (glavni i odgovorni za sve oku lijepo) s vama će od 9 sati ujutro istog dana u RiHubu (bivši Bernardi) raditi vaš vlastiti poster.

U kratkom uvodu razgovarat će se o tome što je poster i kakav on može biti te što nam je za njega potrebno. U drugom i glavnom dijelu radionice slikat će se materijali koji će se na kraju iskoristiti za izradu postera. Polaznici će imati priliku vidjeti kako možemo iskoristiti crteže, obraditi ih na računalu i na kraju napraviti originlan poster.

I važno, važno! Svaki od polaznika nakon što budu otisnuti, dobit će jedan primjerak postera, a materijali za crtanje bit će osigurani na radionici.

Radionica je besplatna, a namijenjena je djeci od 9 do 12 godina.

Rok za prijave je 19. prosinac na mail adresu brickzine@rijeka2020.hr s naznakom ‘’Brickzine – radionica’. Naravno, uz ime, prezime i godište. 🙂 Još jednom napomena, počinjemo u četvrtak 20.12. u 9 sati. Vidimo se!

Tvoj Brickzine.