Nela Simić

Koordinatorica za odnose s javnošću i medijima

Kontakt: nela.simic@rijeka2020.eu

 

Nela je voljela što i svi mladi uključujući i čaj od koromača.

Jednom je bila u krizi zbog pomanjkanja koromača pa je onako sva bunovna zalutala u novinarstvo, vukla se po raznim redakcijama, pucala se mirisima dnevnih i tjednih tiskovina, da bi na koncu ovisnost napredovala do točke kad joj više ništa nije bilo dovoljno osim čistog etera i radio valova direktno u mozak. Tolika izloženost medijima dovela je do tragičnih posljedica pa je Nela, da bi zadovoljila svoju ovisnost, morala raditi kao urednica kulture i voditeljica na Radiju 101, a zbog pokretanja i uredničkog rada na sveučilišnom časopisu “Global” Fakulteta političkih znanosti i novinarstva u Zagrebu morala je snositi i Rektorovu nagradu.

Pokušala se spasiti promjenom sredine pa je otišla u Trst, ali nije mogla protiv sebe pa je i tamo završila magisterij iz komunikacijskih znanosti i oglašavanja. Osnovala je i vodila galeriju Pikto u Zagrebu, organizirala je Reli po galerijama, festivale Thru The Bushes i Art Pullover, te izložbeni program Pikto u gostima.

Jednog je dana pokucala na vrata Rijeka 2020 i upitala: „Imate li vi ovdje čaja od koromača?“ Slagali smo da imamo i zaposlili je kao koordinatoricu odnosa s javnošću.
Eno je tamo, prikopčana na medije.

Upoznajte ljude