Vedrana Kariž

Glavna koordinatorica općih poslova

Kontakt: vedrana.kariz@rijeka2020.eu

 

Vedrana je bila relativno normalna osoba koja je putovala svijetom radeći na putničkim brodovima kao kozmetičar, nakon čega je bacila sidro u wellness centre i nasukala se na ekonomiju poduzetništva u Veleučilištu Vern. Sve je teklo uobičajenim tijekom, radila je u prodaji u raznim tvrtkama, ostvarivala ciljeve, slijedila rokove… a onda su Vedranu počeli otimati izvanzemaljci.

Prvi put su je oteli prije pet godina, nakon čega je počela imati problema sa spavanjem i na odjeći primjećivati mrlje od kašica pa je morala više paziti na to što će odjenuti za izlazak iz kuće. Onda su je opet oteli prije tri godine i u pamćenje joj ugradili tekstove neobično velikog broja dječjih pjesmica te informacija o likovima bizarnih crtića.

Budući da je navikla da je otimaju vanzemaljci, bilo joj je sasvim prihvatljivo da je otmu i kulturnjaci (sve je to isto) pa sad brine oko namještaja, računala, uredskih aparata i općenito tehničkog održavanja u Rijeka 2020. Vedranino neobično ponašanje tek se tu i tamo iskaže trčanjem uz Trsatske stube ili posjetima fitnessu u pauzi za ručak.

Trudi se da sve funkcionira normalno.

Relativno normalno.

 

Upoznajte ljude